О нас   Коллекция   Пункты продаж   Пресса   Связь
 
НОВОСТИ
 




This is "page" 3...........(can't scroll this one, to little content)
Tiny Scrollbar: A lightweight jQuery plugin

Haziran 2012

Zamann ritmi Sports Fest'te yakaland.

Zamann ritmi Sports Fest'te yakaland.

Bu yl 32.si dzenlenen Boazii niversitesi Sports Fest renkli grntlere sahne oldu. Boazii niversitesi’nin ev sahipilini yapt festivalde Jack Pierre de sporcular yalnz brakmad.  Jack Pierre standnda Kaan Solum’un ritm terapisiyle sporcular yorgunluk att.
Boazii niversitesi Spor Kurulu tarafndan dzenlenen Sports Fest’in bu yl 32.’si  dzenlendi. Artk gelenekselleen spor festivaline 600 yabanc, 400 yerli niversiteli sporcu katld.

Boazii niversitesi’nde bir gelenek haline gelen Sports Fest, bu yl yine yerli ve yabanc yzlerce sporcuyu bir araya getirdi. Sporcular, 13 farkl katagoride birbirleriyle yarrken bunun yansra dzenlenen konser ve partilerle festivalin tadn kard.
Festival erevesinde badminton, basketbol, hentbol, futbol, step, yzme, su topu, ultimate frisbee, krek, masa tenisi, tenis, outdoor voleybol alanlarnda 600 yabanc, 400 den fazla renci yart.

Kaan olum Ritm Terapi ile Zamann Keyfi
Spora ve sporcuya verdii destekle bu yl Sports Fest etkinliinde sponsor olarak bulunan Jack Pierre standnda sporcular keyifli vakit geirdi. Kaan Solum ritm terapi grubuyla birlikte elenen sporcular festivalin en keyifli dakikalarn Jack Pierre stnadnda geirdi.

alma, Kaan olcum'un ncelikle misafirleri basit alk ve ritimlere stmasyla balad. Sporcu ve rencilerin alana alnarak ritim enstrmanlarn almalar retilirken, dier seyircilere maracas ve shaker datlarak, mzie bu enstrmanlarla ve alkla elik etmeleri saland. Basic ritimlerle ilerleyen alma zaman zaman Kaan olcum'un perksyon gsterisiyle sslendi.

almada katlmclar hem kendileri performans gsterdi hemde Kaan oum’dan rendikleri ritim teknikleri ile tm izleyenleri byledi. Jack Pierre’in zamann ritmini yakalad Kaan olum workshop’u ile hafzalardan silinmeyecek dakikalar yaand.


  НОВОСТИ ОБСЛУЖИВАНИЕ КЛИЕНТОВ ТЕХНИЧЕСКАЯ ПОДДЕРЖКА ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ ЭЛЕКТРОННАЯ БРОШЮРА ГАРАНТИЙНЫЕ УСЛОВИЯ СКАЧАТЬ