ABOUT US   COLLECTION   SALES POINTS   PRESS   CONTACT
 
NEWS
 




This is "page" 3...........(can't scroll this one, to little content)
Tiny Scrollbar: A lightweight jQuery plugin

Haziran 2012

Zamanın ritmi Sports Fest'te yakalandı.

Zamanın ritmi Sports Fest'te yakalandı.

Bu yıl 32.si düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi Sports Fest renkli görüntülere sahne oldu. Boğaziçi Üniversitesi’nin ev sahipiliğni yaptığı festivalde Jack Pierre de sporcuları yalnız bırakmadı.  Jack Pierre standında Kaan Solçum’un ritm terapisiyle sporcular yorgunluk attı.
Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu tarafından düzenlenen Sports Fest’in bu yıl 32.’si  düzenlendi. Artık gelenekselleşen spor festivaline 600 yabancı, 400 yerli üniversiteli sporcu katıldı.

Boğaziçi Üniversitesi’nde bir gelenek haline gelen Sports Fest, bu yıl yine yerli ve yabancı yüzlerce sporcuyu bir araya getirdi. Sporcular, 13 farklı katagoride birbirleriyle yarışırken bunun yanısıra düzenlenen konser ve partilerle festivalin tadını çıkardı.
Festival çerçevesinde badminton, basketbol, hentbol, futbol, step, yüzme, su topu, ultimate frisbee, kürek, masa tenisi, tenis, outdoor voleybol alanlarında 600 yabancı, 400 den fazla öğrenci yarıştı.

Kaan Şolçum Ritm Terapi ile Zamanın Keyfi
Spora ve sporcuya verdiği destekle bu yıl Sports Fest etkinliğinde sponsor olarak bulunan Jack Pierre standında sporcular keyifli vakit geçirdi. Kaan Solçum ritm terapi grubuyla birlikte eğlenen sporcular festivalin en keyifli dakikalarını Jack Pierre stnadında geçirdi.

Çalışma, Kaan Şolcum'un öncelikle misafirleri basit alkış ve ritimlere ısıtmasıyla başladı. Sporcu ve öğrencilerin alana alınarak ritim enstrümanlarını çalmaları öğretilirken, diğer seyircilere maracas ve shaker dağıtılarak, müziğe bu enstrümanlarla ve alkışla eşlik etmeleri sağlandı. Basic ritimlerle ilerleyen çalışma zaman zaman Kaan Şolcum'un perküsyon gösterisiyle süslendi.

Çalışmada katılımcılar hem kendileri performans gösterdi hemde Kaan Şoçum’dan öğrendikleri ritim teknikleri ile tüm izleyenleri büyüledi. Jack Pierre’in zamanın ritmini yakaladığı Kaan Şolçum workshop’u ile hafızalardan silinmeyecek dakikalar yaşandı.


  NEWS CUSTOMER SERVICES TECHNICAL SUPPORT E-CATALOGUE E-BROCHURE WARRANTY TERMS DOWNLOAD